Werkwijze

ONZE
WERKWIJZE

 • 1

  Wie bent u?


  Er kan slechts goed geadviseerd worden als bekend is wie u bent en waar het precies over gaat. Vermogen en inkomen, financieel en fiscaal, wensen en mogelijkheden.
  Het is allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden.
  Dat maakt uw situatie complex.

 • 2

  Integraal


  Uw privé situatie is complex.
  Uw inkomen kan verkregen worden uit verschillende bronnen en uw vermogen bestaat uit diverse bestanddelen zoals vastgoed, aandelen, spaarrekeningen, kunstcollectie, auto’s, noem maar op.

 • 3

  Synergie


  Omdat uw situatie complex is, is er behoefte aan kennis en expertise op vele terreinen. Professionals werken meestal vanuit hun eigen vakgebied. Het is de kunst om alle kennis en disciplines bij elkaar te brengen in één totaal advies. Zo bent u ervan verzekerd dat uw situatie van meerdere kanten bekeken en beoordeeld is.

Onze
Visie

Inventarisatie

Om goed te weten waarover geadviseerd moet worden, is een uitgebreide inventarisatie noodzakelijk. Een totale scan van wie u bent. Meestal is een of meerdere gesprekken nodig en desk-research van gegevens.

Totaal advies

Het beste advies wordt verkregen als daadwerkelijk een scan is gemaakt van wie u bent waarbij alle relevante zaken meegenomen worden. Een deeladvies is veelal te beperkt als de samenhang met andere zaken ontbreekt.

Samenwerking

Om te zorgen dat alle beschikbare kennis en expertise voor u beschikbaar is, wordt nadrukkelijk samengewerkt met professionals. Nationaal en internationaal. Het netwerk van CERTUS pa staat ook ter beschikking van u.

Mick de Haas & David Meiboom tijdens de Winter Trial 2012 van Nederland naar Italië, door o.a. Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Slovenië.

Om succesvol rally te rijden is samenwerking tussen driver & navigator essentieel. Ook in deze situatie zijn alle noodzakelijk onderdelen van te voren geïnventariseerd, vastgesteld en doorgenomen. Van technische zaken tot de route op specifieke onderdelen. De enige manier om succesvol de finish te halen.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op: