Voorstellen

David Meiboom

David Meiboom CFP® is 27 jaar werkzaam geweest in de financiële wereld o.a. bij ABN Bank, ABN AMRO, Crediet- en Effectenbank, ING Bank en Friesland Bank.

Bij deze banken heeft hij ervaring opgedaan in het zakelijk- en retailbedrijf maar vooral in de sectoren Private Banking en Effecten.

David heeft o.a. als districtsdirecteur ING Bank en directeur Nederland bij de Friesland Bank, functies vervuld op zowel commercieel terrein als op management- en beleidsgebied. De laatste jaren is hij actief bij het begeleiden van vermogende- en/of ondernemende families en particulieren.

Hierbij wordt vanuit een integrale aanpak een maatwerkoplossing gecreëerd die recht doet aan de werkelijke behoefte van de relatie.

Kernwoorden die bij hem passen zijn strategie, enthousiast, relatie- en resultaatgericht, zoeken naar oplossingen en mogelijkheden.

David is op dit moment tevens directeur bij Onderlinge Uitvaartverzekering De Laatste Eer UA , De Laatste Eer Uitvaartverzorging BV en Wassink Uitvaartverzorging BV. Als nevenfunctie was hij o.a. lid van de Raad van Toezicht van Vereniging Federatie Financieel Planners en bestuurslid districtsbestuur Noord Oost Gelderland van Het Nederlands Rode Kruis (NRK). Op dit moment is David voorzitter BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen), voorzitter Raad van Commissarissen NGB (Noordelijk Grondbezit Groningen) en bestuurslid van Stichting IJssellandrally en Automobiel Sport Club De IJsselrijders.

Hij is als executeur en afwikkelingsbewindvoerder gespecialiseerd in de afhandeling van nalatenschappen waarbij familieverhoudingen en snelheid een rol spelen.

David Meiboom is telefonisch bereikbaar op 06 12 55 22 60 of via e-mail meiboom@certus-pa.nl

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op: